Carnaval bij de Heibessums

Ieder jaar kijken wij er naar uit…. 4 dagen carnaval in ’t Bessumpaleis!
Nadat we op vrijdag alle scholen in Heeze hebben bezocht, is er van zaterdag tot en met dinsdag feest. Dorpshuis ‘t Perron is dan omgetoverd tot ‘t Bessumpaleis.
’s Middags worden er kindermiddagen georganiseerd. Kom dan gezellig dansen en feesten! Loop met Scottie de polonaise, haal iets lekkers bij onze kinderbar, kijk wat er allemaal te zien is op het podium en wat er te doen is in de zaal. ’s Avonds (m.u.v. zondagavond) is alle jeugd tussen de 10 en 15 jaar welkom om er met ons een geweldige avond van te maken! Kijk naar optredens, dans op de muziek die de DJ’s voor je draaien en neem deel aan verschillende activiteiten in de zaal.
Vele kinderen zijn het met elkaar eens… Carnaval bij de Heibessums is super! Kom daarom tijdens de carnaval naar ons Bessumpaleis en feest mee!

Zaterdagmiddag: Ridders en Feeën (13.30 uur – 16.30 uur)
Kom op zaterdagmiddag gezellig carnavallen en samen met onze stoere ridder en onze lieve feeën de draak verstaan. Wie weet word jij wel geridderd of ben jij onze nieuwste sierlijke fee. Dan krijg jij een welverdiende oorkonde.
Op groot scherm kun je meedansen met de leukste liedjes, ontmoet Scottie en maak een lange polonaise.

Zaterdagavond: Black and White (19.30 uur – 22.30 uur)
Vanavond, tijdens onze eerste carnavalsavond, staan de kleuren Black and White centraal. Neem je vrienden en vriendinnen mee en zorg dat jullie de mooiste feestkleding aan hebben. Ga jij naar huis met een prijsje? De eerste dag van carnaval 2019 mag je niet missen. Op deze dag ontvang je een stempelkaart, waarmee je kans maakt op de hoofdprijs.

Zondagmiddag: Sprookjesbos (direct na de optocht – 18.00 uur)
Na de optocht kunnen jullie natuurlijk gezellig feesten in ‘t Bessumpaleis. Samen met Prins Martijn Bouw Bessum Plus 0.0 d’n urste gaan we naar het prachtige sprookjesbos. Ga je met hem mee langs de leukste sprookjes zoals Hans en Grietje en Roodkapje?
Zing luidkeels mee met bekende liedjes en ga wat lekkers halen bij het snoephuisje… oh nee, bij de kinderbar.

Maandagmiddag: Waterwonderland (13.30 uur – 16.30 uur)
Duik jij met ons mee in een wereld vol water? Ga met ons mee en beleef dit mooie avontuur. Zwem mee door de zee en vaar mee over de rivier. Wie weet wat voor spannends we daar allemaal tegen gaan komen. Ontvang aan het einde van deze reis iets lekkers of laat je deze middag schminken.

Maandagavond: Neon party (19.30 uur – 22.30 uur)
Nu even geen black en white, maar felle kleuren. Knal kleuren die passend zijn bij dit geweldige feest. Bezoek deze avond en ontvang een leuke verrassing!
Verzoeknummers kunnen ingediend worden bij onze dj’s. Ga jij voor een avondje schuifelen, loop je liever de polonaise of spring jij de zaal door?

Dinsdagmiddag: Carnaval festival (13.30 uur – 16.30 uur)
Bij carnaval horen ballonnen en heel veel confetti. Dus kom tijdens deze laatste carnavals dag naar ‘t Bessumpaleis om dit grote carnavalsfeest met ons te vieren. Zorg dat je erbij bent, wij zorgen voor de confetti en samen zorgen we voor de gezelligheid!
In de zaal worden met ballonnen ware kunstwerken gemaakt voor jullie.
Taatatataatatatatataaa…

Dinsdagavond: Confetti Regen (19.30 uur – 22.30 uur)
Aan al het mooie komt een eind, maar niet voordat we ook deze avond tot een succes hebben gemaakt. Ook vanavond zorgen wij voor veel confetti. Prins Martijn mag plaatsnemen in het midden van de zaal om een plaatselijke bui over zich heen te krijgen.
Verder geen gekke fratsen, maar vooral dansen, hossen, jumpen en feesten!