Carnaval bij de Heibessums

Ieder jaar kijken wij er naar uit…. 4 dagen carnaval in ’t Bessumpaleis!
Nadat we op vrijdag alle scholen in Heeze hebben bezocht, is er van zaterdag tot en met dinsdag feest. Dorpshuis ‘t Perron is dan omgetoverd tot ‘t Bessumpaleis.
’s Middags worden er kindermiddagen georganiseerd. Kom dan gezellig dansen en feesten! Loop met Scottie de polonaise, haal iets lekkers bij onze kinderbar, kijk wat er allemaal te zien is op het podium en wat er te doen is in de zaal. ’s Avonds (m.u.v. zondagavond) is alle jeugd tussen de 10 en 15 jaar welkom om er met ons een geweldige avond van te maken! Kijk naar optredens, dans op de muziek die de DJ’s voor je draaien en neem deel aan verschillende activiteiten in de zaal.
Vele kinderen zijn het met elkaar eens… Carnaval bij de Heibessums is super! Kom daarom tijdens de carnaval naar ons Bessumpaleis en feest mee!

Entree
0 t/m 15 jarigen              €2,50 (inclusief 1 consumptie)
16 jaar en ouder             Gratis

Kaartjes zijn ook verkrijgbaar in de voorverkoop.
Verkrijgbaar bij: ’t Perron – Schoolstraat 48

Zaterdagmiddag (13.30 uur – 16.30 uur)
Zorg dat je erbij bent tijdens deze eerste carnavalsmiddag! Ben je alle carnavalsmiddagen aanwezig? Dan maak je kans op een geweldige hoofdprijs.

Zaterdagavond (19.30 uur – 22.30 uur)
Vanavond, tijdens onze eerste carnavalsavond, zien we de jeugd van Heeze en omstreken graag in ’t Bessumpaleis. Neem je vrienden en vriendinnen mee en zorg dat jullie de mooiste feestkleding aan hebben. De eerste dag van deze carnaval mag je niet missen. Op deze dag ontvang je een stempelkaart, waarmee je kans maakt op de hoofdprijs als je alle avonden aanwezig bent.

Zondagmiddag (direct na de optocht – 18.00 uur)
Na de optocht kunnen jullie natuurlijk gezellig feesten in ‘t Bessumpaleis.

Maandagmiddag (13.30 uur – 16.30 uur)
De snoepbar is weer goed gevuld en er staat weer een leuk programma voor jullie klaar. Scottie kan niet wachten om ook deze middag weer te carnavallen.

Maandagavond (19.30 uur – 22.30 uur)
Verzoeknummers kunnen ingediend worden bij onze dj’s. Ga jij voor een avondje schuifelen, loop je liever de polonaise of spring jij de zaal door?

Dinsdagmiddag (13.30 uur – 16.30 uur)
Zorg dat je erbij bent, wij zorgen voor de confetti en samen zorgen we voor de gezelligheid!

Dinsdagavond (19.30 uur – 22.30 uur)
Aan al het mooie komt een eind, maar niet voordat we ook deze avond tot een succes hebben gemaakt. Ook vanavond zorgen wij voor veel confetti.
Verder geen gekke fratsen, maar vooral dansen, hossen, jumpen en feesten!