Hoogheden

Hallo allemaal.

Eindelijk is het zover dat ik tegen iedereen mag vertellen dat ik de nieuwe prinses van de Heibessums ben voor het carnavalsseizoen 2024. Tijdens de carnaval zal ik door het leven gaan onder de naam prinses Anouk ‘t Freubelt zo d’n 1 ste .

Deze naam verwijst naar wagenbouwersgroep Het Zij Zo waar ik al jaren actief lid ben. Verder houd ik van freubelen, dit doe ik zowel thuis als op mijn werk bij kinderdagopvang Norlandia de Parel waar ik veel met de kinderen knutsel.

Tijdens de carnaval zal ik bijgestaan worden door mijn adjudant Laurie, waar ik al vriendinnen mee ben vanaf de basisschool. Lieke maakt als vorst mijn trio compleet, met haar ben ik de laatste jaren actief als juf bij showgroep Sweet Candy van de Heibessums. Daarom gaan we er als trio een swingend jaar van maken.

Vanuit de jeugd zal ik worden bijgestaan door jeugdprins Luuk en jeugdprinses Lea. Zij zullen mee voorop gaan in de polonaises en samen gaan we er een knallende carnaval van maken. Wij hopenjullie allemaal te zien in ‘t Bessumpaleis tijdens de carnaval.

Hei of gin Hei… Bessum!!!